Jämställdhet

Då vi bör bli så jämställda i samhället som det bara går att bli, kanske vi borde försöka bli ännu mer jämställda även i sovrummet?

För är det något som tänder cylindrar i mig så är det när en tjej sätter på en kille.
Jäpp, ni hörde rätt. Och då menar jag att tjejen sätter på killen med t.ex. en strap-on el. liknande.

Image hosted by Fapomatic.com

Det är inte bara tjejen som ska behöva bli påsatt, visst ska killen få sin dos av det hela?

I engelskan har denna aktivitet faktiskt fått ett ”eget” litet ord. Nämligen ”pegging”. Vilket borde anknyta till att ”peg” kan tolkas som pinne eller liknande.

Tyvärr så verkar det som vårt ”öppna samhälle” ibland tycks se ”pegging” som väldigt gay och konstigt.
Precis som denna engelska kommersiella sidan antyder och även många andra så finns det mycket nerver och muskler i rumpan.
Dessa går självklart att stimulera med diverse metoder.

5 reaktioner på ”Jämställdhet

 1. En hel värld av strap on saker som jag inte hade insett omfattningen av. Men jag undrar hur krångligt det är att sela på den så den sitter ordentligt, fast det fanns ju fiffiga sellösa också. Men min erfarenhet av män och deras uppfattning om att bli penetrerade analt är att när det väl kommer till sex, gillar de det. Även om jag inte har någon erfarenhet av sådana där fiffiga leksaker, utan har använt mina egna kroppsdelar, så är det ingen som inte har varit väldigt med på noterna. Men jag tror inte att så många av dem som trots detta skulle tillstå i en öppen debatt att de gillar det.

 2. Vad jag förstår så finns det en hel del olika strap-ons med olika sorters sätt att få dem att sitta bra.
  Det handlar väl först och främst om olika selar som går runt ben och midja m.m.
  Tror dock inte att det är så krångligt, inte heller avtändande att ”sela på”.
  Det är bara att fråga sin partner om lite hjälp ;)

  Det verkar även finnas en del för kvinnor där man i princip har en dildo åt andra hållet också, för att få det skönt i musen samtidigt.

 3. Jag tror att jag är påverkad av min period som hästskötare, där spännde man fast selar, benskydd, massageselar och gud vet allt, iofs inte för sexuella aktiviteter, men de skulle ändå sitta kvar under rörelse. Och jag tyckte att de där strap on sakerna såg ut att ha väldigt smala band, något som gör att det är större risk för skav och ostadigheter. Det borde gå att jämföra med bh-band, att har man en större byst och vill hålla den på plats får man ha breda band, tunna band vid tillfällen när den ändå helst ska av. Men jag har ingen som helst erfarenhet av strap on i verkligheten, får väl sätta upp det på att-göra-listan. För man kan säkert ha trevligt.

  Apropå inlägget föredrar jag analsex framför soduko. Har aldrig klarat av SDS sodukos.

 4. Om det nu är som så att de är obekväma, så kanske du har gått och ramlat över en affärsidé?
  Strap-ons med bredare band! Broadband! :)

Kommentera