Sex, på ett annat sätt

Då jag redan i mitt förra blogginlägg idag tog upp det här med analsex på ett vis, tycker jag att det kanske är på sin plats att köra vidare i ämnet?

Analsex kan vara en riktig ”pain in the ass”. Men precis som jag läste någonstans för länge sen:

”If you think sex is a pain in the ass, then you’re doing it the wrong way.”

Vilket i och för sig kan tolkas som att analsex är helt fel. Eller så läser man det som jag tolkar det: Om det gör ont, så utövar man det på fel sätt.

Image hosted by Fapomatic.com

Det finns många fina guider, som beskriver hur man ska gå tillväga för att analsex faktiskt ska bli skönt för båda parter. Dessa borde läsas av alla. Även de som äcklas av det hela.
De ger nämligen mer information om varför vissa kan gilla det och varför vissa inte gillar det.
Det är också en hel del som kan bli väldigt fel, farligt och obekvämt. Detta kan lite läsning avhjälpa.
Något som är väl värt att nämna är att det är väl egentligen män som borde tycka mest om analsex.
Detta tack vare att vi har en prostata som kan bli stimulerad vid analsex och därmed kan det bli en otrolig njutning att bli påsatt.

För att tala lite om vad jag gillar, så kan jag ”erkänna” att jag inte testat analsex i den bemärkelsen att jag blivit påsatt av någon annan.
Dock har jag själv lekt med fingrar och leksaker i rumpan av ren nyfikenhet. Och bara man tar det lugnt, använder mycket glidmedel och har kul. Ja, då är det hur skönt som helst.

Något som kan vara kul att veta är att analsex faktiskt förekommer hos våra släktingar i djurlivet också. Läs mer hos Forskning & Framsteg.

Sen ska ingen bli tvingad till analsex eller annan sex för den delen heller. Vill man prova så ska man göra det. Är ens partner inte intresserad, då får man hitta på något annat.

2 reaktioner på ”Sex, på ett annat sätt

Kommentera