Vad är det med amerikanare, egentligen?

Image hosted by Fapomatic.com
Bush tar och luftar genitalierna i ‘Oval Office’

I USA är det helt okej att slita tarmarna hur en människa, pissa på liket, begrava det upp-och-ner för att sedan pissa på graven. Men säga: ”kuk” i teve, det är helt oacceptabelt.

Talkshowarnas talkshow, Oprah Winfrey, snackar nu mer sex i teve än någonsin enligt Aftonbladet. Och det ses inte med blida ögon av de pryda amerikanarna.
Att ens nämna att människor har någon soom helst sexlust på eftermiddags-teve är nästan förenat med livsfara.

Sexmissbrukare som talar ut.
Detaljerade erotiska beskrivningar – mitt på eftermiddagen, direkt i tv.
Nu skakar Oprah Winfreys pratshow USA.

(Via Afonbladet.se)

Men varför reagerar ”de som värnar om sin barn” på detta sätt? Varför är det helt okej för yngre att kolla på film, tevespel och annat med otroligt övervåld, men när det kommer till en sådan naturlig sak som könsorgan och sex då är det så skadligt så att bara ordet ”sex” i sig själv kan benämnas vara så farligt att lägga på tungan att man nästan dör direkt?

Det är även helt okej att döda folk på riktigt också, i alla dessa krig som USA går in i när de har lust att sätta sprätt på pengar och få igång en av världens största krigsmaskiner.

Nu drar jag alla över samma kam, där över Atlanten. Förlåt. Fördomar är aldrig bra. Men det är så här jag uppfattar amerikanare just nu.

3 reaktioner på ”Vad är det med amerikanare, egentligen?

  1. Finfin bild på Bush! Min granne som är amerikan skulle flippa ur vid åsynen av bilden.

    Det är märkligt att människor kan bli provocerade av att andra människor trivs, njuter och visar att de gillar varandra. Jag har aldrig förstått det där. Själv blir jag provocerad när människor inte gillar andra människor typ rasister, nazister och alla fientliga tråkmånsar som finns i ens vardag, som inte borde arbeta där det finns människor. Utan mera vara i varsitt gruvschakt.

  2. Jag har redan innan på bloggen försökt att reta upp muslimer, nu var det dags för amerikaner. How’s next? :-)

    Skämt åsido tycker jag att USA bör lätta upp sina sinnen lite mer. I sex-frågor är de totalt underutvecklade.
    Det finns saker som skadar barn och människor överhuvudtaget betydligt mer än var man stoppar snoppen eller vad man stoppar i vilken kroppsöppning, för att prata i klartext.

Kommentera