Apropå Guld och sånt

”Golden Showers”, som det så fint kallas ibland. Hur i hela friden kan någon bli upphetsad av urin?

Tänker inte ens publicera någon bild på detta tema, då piss-fetisch är något av det äckligaste jag vet. Precis rangordat under bajssex. Usch.

Jag är annars ganska öppen för nästan alla olika sorters människor, men bajs och kiss det hör inte hemma som ”snusk”. Det hör hemma på toaletten.

Sådär, då var det klarlagt.

3 reaktioner på ”Apropå Guld och sånt

  1. Ser man på! En liten moralkaka!
    Jag tycker inte heller att bajs och kiss är sexuellt upphetsande, snarare tvärtom. Men om några som tycker om det kissar och bajsar på varandra allt vad de orkar, gör mig ingenting. Bara de städar efter sig själva.

  2. Jag håller med Bless… kiss och bajs är inget för mig, sedan får andra göra vad de vill. Saker som däremot inte alls hör ihop med sex (och som dessutom är vedervärdigt) är ju sex med barn och med djur.

  3. Kan inte hålla med dig helt där. Bajs- och spy-sex är något av det vidrigaste som finns när vi snackar laglig porr alltså. Men kiss är det inte. Är själv inte mycket för att ta det i munnen men att en vacker tjej/kvinna låter sin varma urin spruta över min nakna överkropp och sedan själv få kissa på hennes bröst får i alla fall mig att njuta till 100 procent.

Kommentera