Kondomsex i porr

Get ready for some safe love!Jag gillar kondomsex, men gör du?

Som hängiven porrkonsument märker jag att det är väldigt sällan man ser till kondomer i porrfilmer.
I bögporrens värld verkar det vara lite vanligare då några av de större produktionsbolagen verkar ha kondomtvång. Men även här finns det massvis med filmer/videoklipp med en massa kondomlöst gökande.

Visst, att knulla utan kondom är ju det naturligaste som finns, men som vi alla vet finns det också läskiga sjukdomar därute i den stora världen. Kondom skyddar mot de allra flesta.

De mer seriösa porrfilmsproducenterna brukar ha krav på att alla aktriser och aktörer har genomgått tester och kan visa papper på att de är friska. Men inte ens detta är tillräckligt ibland.
För ett litet tag sedan läste jag en artikel på DN där det uppdagades att porrföretagen Vivid Entertainment och Wicked Pictures hade drabbats av HIV. Eller rättare sagt en av deras anställda. Därmed måste alla som gökat med denna person testas om de också blivit smittade eller inte och företagen stängde ner sin verksamhet tills detta var utrett.
Enligt samma artikel har porrfilmsindustrin kritiserats av amerikanska myndigheter, just p.g.a. av att det i princip aldrig används kondom i porrfilmer. Porrfilmsproducenterna försvarade sig med ”att många tittare finner det avtändande med kondomer”.

Varför är det så? Är verkligen kondomsex avtändande?

2 reaktioner på ”Kondomsex i porr

  1. nej inte jag.. :)
    jag tycker det e bra att kondomer finns.,.,
    för det finns ju dom (inkl mig) som inte äter P-Piller o vill ju heller inte bli smittad den obotliga sjukdomen AIDS/HIV.. så en o annan botliga könssmittar!!!!

    o denn bilden känns mmmmm :)

  2. Jag är väl något av en motvillig kondom-motståndare. Jag tycker att det är skillnad med och utan och vill gärna vara så hudnära som möjligt. Jag kan också reagera på gummi ibland vilket inte är så kul. Jag är inte helt förtjust i lukten eller friktionen som blir annorlunda.

    Men jag tycker att kondom är en hyperviktig och skitsmart grej som borde promotas så mycket som möjligt! Porrindustrin borde dra sitt strå till stacken och göra sitt bästa för att få kondom att ses som en självklarhet även om det inte är det roligaste alla gånger. Ju mer man ser av det desto mer ”normalt” blir det ju och tvärt om. Det är inte så konstigt att kondomanvändandet slarvas med samtidigt som porr blir mer och mer lättillgängligt och aldrig innehåller kondom!

Kommentera