Recension: Fleshlight Insert – Supertight Räfflad

Så har det äntligen blivit dags för ny recension. Denna gången recenseras en Fleshlight-insats (eller ”insert” om man vill vara mer svengelsk) som kallas för ”Supertight Räfflad”.
Samtidigt gör jag en återblick och jämför den nya produkten med den förra Fleshlight-insatsen som jag testade åt Intimera för några månader sedan.

Om ni bestämmer er för att köpa produkten efter att ni har läst recensionen, köp då ert exemplar hos Intimera. ”Varför?”, kanske du frågar. ”Därför de är bäst”, svarar jag.

Intimera - sexleksaker

För några månader sedan fick jag privilegiet att testa en Fleshlight åt Intimera. Detta blev min första kontakt med denna välkända sexleksak för män.
Den gången handlade det om en Fleshlight som hade gjutits för att ingången skulle efterlikna fittan på porrstjärnan Lupe Fuentes. Innandömet i leksaken var gjutit i en textur som kallas ”minilotus texture”.
Jag testade leksaken ett flertal gånger innan jag skrev min recension, för att försöka skaffa mig en välbalanserad åsikt.
Sedan den recensionen publicerades har jag använt leksaken fler gånger och min åsikt förändrats något.

Jag klagade lite i min förra recension att en Fleshlight är dyr i inköp. Och visst kostar en Fleshlight en del kronor, men jag förstår nu bättre varför den gör det.
Det är verkligen genomtestade produkter som är väldigt välutvecklade och sköna att använda.
Om man inte gör något dumt med en Fleshlight kommer den att hålla hur länge som helst.
Produkterna ”andas kvalitet”, som man brukar säga.

Jag tyckte också först att det var lite ”meckigt” att få Fleshlighten redo att användas och att rengöringen av produkten var lite omständig. Framförallt p.g.a. att den är lite svår att få torr inuti efter rengöring. Om den inte är helt torr innan man lägger undan den kan det vatten som blev kvar inuti härligheten ställa till med ohygieniska problem.
Men gör man som det står i instruktionerna till produkten är detta inget problem. Och som sagt: det är lättare än vad man först tror.

Fleshlight sleeve - Super ribbedEn annan sak som jag störde mig på var att locket i botten av Fleshlighten skramlar en del när man ”pumpar på”.
Ett väldigt enkelt ”hack” som fixar detta ”problemet”  är att sätta en liten papperstuss i lockets gängor. (Man kan säkert fixa en ännu snyggare lösning, men detta funkar hyfsat bra också.)

På det stora hela är jag med andra ord väldigt nöjd över hur Fleshlights produkter presterar.
Men hur står sig då innandömet ”supertight räfflad” jämtemot mitt förra testexemplar som hade texturen ”mini lotus”?

Fleshlight sleeve - Super ribbedI Fleshlight-inserten ”suptight räfflad” är hela innandömet, precis som namnet antyder, räfflat.
Små räfflor, som små ringar utmed hela ”gången”, på ca 3-5 mm avstånd från varandra, gör innandömet till en väldigt stimulerande upplevelse.
Räfflorna gör att stimuleringen av ollonet och resten av kuken blir väldigt intensivt och det gäller att bita sig i läppen så att inte härligheten tar slut alltför snabbt!
Den jämna raka gången med räfflorna är i det närmaste perfekt för stimulering av min kuk. Den kramar precis lagom och räfflorna är lagom stora. Sluresultatet är ren och skär lycka! Detta är så nära konceptet ”lyxrunk” man kan komma!

En ganska oviktig skillnad mot det förra Fleshlight-innandömet är att ”super tight räfflad” har den ”klassiska” rosa Fleshlight-färgen på materialet och att det är en ”generisk fitta” som är gjuten som ingång.
Denna rosa färg är lite onaturlig då den drar lite åt det kalla blåa hållet.
Jag tycker att ”Lupe Fuentes”-inserten därmed ser lite bättre ut då den liknar mer naturlig hud.
De inre blygläpparna är också större på ”Lupe Fuentes”-inserten än på denna.
Detta är dock en trivialitet i sammanhanget då det inte påverkar funktionen överhuvudtaget.

Fleshlight sleeve - Super ribbed

Som ni märker är jag nöjd med denna räfflade härlighet. Men hur blir då mitt slutbetyg på den här produkten?
Med tanke på att jag gav ”Lupe Fuentes : Mini lotus” 3 av 5, tycker jag ”super tight räfflad”-innandömet är värt 5 av 5 i jämförelse.
Att jag höjer betyget två snäpp beror både på att jag tycker att ”supertight räfflad” är en skönare produkt och att min uppfattning om kvaliteten på Fleshlight-produkter har stärkts sedan det förra betyget.

Positivt

 • Kvaliteten på Fleshlight-produkter
 • Superskönt innandöme

Negativt

 • Inget!

Betyg: 5 av 5

Köp ert exemplar hos Intimera!

Uppdaterad version av recensionen @ 2011-03-04
Ändrade delen som beskriver hur ”ingången” ser ut.

4 reaktioner på ”Recension: Fleshlight Insert – Supertight Räfflad

 1. Vad? Vad är det nu för fel, eller mindre bra, med ingången på den här jämfört med Lupe Fuentes? Det ser ju ut som en helt standard fitta. Jag tycker att det är trevligt att Fleshlightarna har ingångar som faktiskt ser ut som riktiga fittor. Däremot har jag personligen aningen svårt med de som är gjutna efter porrstjärnors fittor, det känns liksom… fel. På något sätt. Om min pojkvän hade en Fleshlight skulle jag nog bli lite illa till mods om han använde sig av en uttalad replika av någon annans fitta istället för en standard dito. Men that’s just me.

  1. Ingången på Lupe Fuentes-versionen ser mer naturlig ut (inte perfekt formade ”inre blygdläppar” exempelvis).
   Den vanliga generiska Fleshlight-ingången ser lite mera artificiell ut.

   Jag kanske är lite otydlig i recensionen med tanke på att denna åsikt även förstärks av färgvalet på materialet. Lupe Fuentes-versionen har en mer naturlig ”hudton”, medan denna är mer grisrosa *oink* :-)

   1. Ja… Mina inre blygdläppar ser ju rätt så mycket ut som på den generiska. Min fitta liknar överlag väldigt mycket mer på den än på Lupe Fuentes. Kanske därför jag tycker den generiska ser trevlig ut. Och så är min fitta snarare rosa än beige också.

    1. Jag tror inte bilderna gör riktigt rättvisa.
     Den här rosa färgen går nästan mot en liten ton lila.

     Jag skrev om delen i recensionen som nämner min åsikt kring hur ”ingången” ser ut. Jag kanske glömde att belysa att det inte var en viktig del av recensionen…

Kommentera