Favoritbild (#133)

Jag gillar egentligen inte tatueringar så mycket, men den här bilden gillar jag ändå.
Ingen djuplodande analys precis, men så ligger det till.
Vad tycker ni om bilden, mannen, tatueringarna?

2 reaktioner på ”Favoritbild (#133)

  1. Jag börjar faktiskt tycka mer och mer illa om tatueringar. Tror att det handlar om en lite barnslig egenskap jag har, nämligen att jag väldigt ofta blir avigt inställd till sådant som ”alla andra” gillar. Tidigare ville jag tatuera mig (har en liten men ville ha fler) men nu känns det sådär njä, det har helt enkelt blivit för vanligt. Samma med piercingar, jag plockade bort mina piercingar för många år sedan då jag var tillsammans med en kille som hade nålskräck och därmed också tyckte illa om piercingar, och då det tog slut mellan oss iddes jag inte sätta i dem igen då det kändes som om jag var mer ovanlig utan piercingar. Lång förklaring, men av den anledningen blir jag inte så förtjust i den här bilden.

Kommentera