4 reaktioner på ”Favoritbild (#143)

 1. En fin bild, men jag ser inte varför den skulle vara lite för perfekt? Väldigt fint slätrakade kön dock, en av få bilder som jag gillar med slätrakade könsorgan. Fin vinkel, jag tycker själv mycket om att smeka området på en kvinna där hon har händerna i bilden. En fin kuk också, även om den är lite porr-storlek men det får anses som rätt standard. Porren har ju svårt att porträttera annat än gigantiska kukar.

  1. ”Perfekt” i det anseende du själv märkte: totalt 100% slätrakat och det känns lite på gränsen till Photoshoppat.
   Och som du själv säger. Det är lite väl mycket porr-kuk. :-)

 2. Så läckert….
  Att stå på knä där framför, se hur kuken glider in och ut och hur det rinner av fittsaft som blöter ner kuken….
  Låra min mun smaka kukskaftet, min tunga slickar från kulorna upp efter hela kukskaftet och in till hennes klitoris…..
  Låter den fittvåta kuken komma ut ur henne och tar in det våta varma ollonet i min mun….suger in kuken skönt i min mun och känner min kuk bulta och sava skönt av kåthet….
  Runkar min kuk samtidigt som hans försats får mej att bli ännu kåtare…..Hans sats kommer över min mun och läppar samtidigt som min hand fylls av min kåta sats…..

Kommentera